Metin2 dünyasında karakterinizi diğer oyunculardan farklı göstermek için en çok tercih edilen sistemlerden biri kostümlerdir. Kostümler yalnızca görsellik katmaz, aynı zamanda belirli etkinliklerde veya özel sürümlerde bonuslar da sağlayabilir. Peki, Metin2 kostüm kodları nedir ve nasıl kullanılır? İşte detaylar…
Kostüm kodları, oyun içinde GM komutları ile eşya çağırmak için kullanılan sayısal ID’lerdir. Özellikle PVP sunucularında veya test ortamlarında sıkça kullanılır. Kod sayesinde envanterinize direkt olarak istediğiniz kostümü çağırabilirsiniz.
Kostüm çağırmak için şu komut kullanılır:
/i [EşyaKodu] [Miktar]
Örneğin:
/i 45000 1
Bu komut size Ejderha Kostümü kazandırır.
Metin2 kostüm kodları sayesinde karakterinizi kolayca özelleştirebilir ve oyun keyfinizi artırabilirsiniz. Kullanacağınız sunucuya göre kodlar değişiklik gösterebilir, bu yüzden oynadığınız PVP sunucunun item listesini kontrol etmeniz önemlidir.
Metin2 Kostüm Kodları Nedir?
Kostüm kodları, oyun içinde GM komutları ile eşya çağırmak için kullanılan sayısal ID’lerdir. Özellikle PVP sunucularında veya test ortamlarında sıkça kullanılır. Kod sayesinde envanterinize direkt olarak istediğiniz kostümü çağırabilirsiniz.
Kostüm Kodları Nasıl Kullanılır?
Kostüm çağırmak için şu komut kullanılır:
/i [EşyaKodu] [Miktar]
Örneğin:
/i 45000 1
Bu komut size Ejderha Kostümü kazandırır.
Sık Kullanılan Kostüm Kodları
- 45000 → Ejderha Kostümü (Erkek)
- 45001 → Ejderha Kostümü (Kadın)
- 45002 → Kurt Kostümü
- 45003 → Kaplan Kostümü
- 45004 → Aslan Kostümü
- 45007 → Kırmızı Ejderha Kostümü
- 45010 → Noel Kostümü
- 45020 → Cadılar Bayramı Kostümü
- 45030 → Şövalye Kostümü
- 45040 → Samuray Kostümü
- 45050 → Ninja Kostümü
Neden Kostüm Kullanılmalı?
- Karakterinize farklı bir görünüm kazandırır.
- Bazı özel kostümler ek bonus sağlar.
- Etkinliklerde daha özel bir imaj sunar.
- Oyuna eğlence ve kişiselleştirme katar.
Sonuç
Metin2 kostüm kodları sayesinde karakterinizi kolayca özelleştirebilir ve oyun keyfinizi artırabilirsiniz. Kullanacağınız sunucuya göre kodlar değişiklik gösterebilir, bu yüzden oynadığınız PVP sunucunun item listesini kontrol etmeniz önemlidir.