Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bgm muzik sorunu

sergio

Vip
"Bu kullanıcı, bu forumu destekleyerek VIP ayrıcalıklarına sahip olmuştur."
merhaba kolay gelsin metin2 bgm klasorundekı muzıklerı degistirdim lakın oyun ici ayarlardan muzıkler gelıyor secmede ama seciyorum calmıyor kısık sesli gibi gelıyor nerden nasıl yapabilrim tesekkur ederım yardımcı olcak arkadaslara

Feyz

Tanıdık Yüz
Üye
merhaba kolay gelsin metin2 bgm klasorundekı muzıklerı degistirdim lakın oyun ici ayarlardan muzıkler gelıyor secmede ama seciyorum calmıyor kısık sesli gibi gelıyor nerden nasıl yapabilrim tesekkur ederım yardımcı olcak arkadaslara
Bazı Metin2 client’ları, hash kontrolü yapar. Bu durumda değiştirdiğiniz dosya çalınmaz.
Özellikle PVP server’larda sık görülür.
Bu durumda tek çözüm, orijinal dosya isimlerini ve boyutlarını taklit ederek değişiklik yapmak.

Hakan

Tanıdık Yüz
Üye
Müzikleri Audacity programı ile MP3 (CBR, 128kbps, 44.1kHz) olarak yeniden kaydedin.

sergio

Vip
denedım olmadı sesler hala calmıyor

Ekli dosyalar

• 12.PNG
    12.PNG
    274.3 KB · Görüntüleme: 1

Feyz

Tanıdık Yüz
Üye
Özellikle PVP serverlarda client, hash kontrolü yapar ve değiştirdiğiniz dosyalar oyunda yüklenmez.
Bu durumda BGM klasöründeki değişiklikler sadece görünür ama çalmaz.

Feyz

Tanıdık Yüz
Üye

pack klasöründe bgm.epk veya sound.epk gibi dosyalar olur.​

Bu dosyaları EterNexus veya MultiExtractor ile açıp içindeki müzikleri değiştirmeniz gerekir.

sergio

Vip
butun dosyalar acık hocam acık kaynaklı

Flora

Tanıdık Yüz
Üye
Çoğu PvP server (özellikle resmi olmayan özel sunucular veya yetkililer tarafından denetlenenler), oyuncuların oyun dosyalarını değiştirmesine izin vermez.
Bu, hile veya haksız avantaj sağlama ihtimaline karşı alınan bir önlemdir.
Oyun içi ses ve müzik dosyaları genellikle sunucu tarafından kontrol edilir ya da dosya bütünlüğü denetlenir.
Yani kendi bilgisayarınızda müzikleri değiştirseniz bile, oyun veya sunucu bunu engelleyebilir ya da eski haline döndürebilir.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap