Yimo Reklam
Reklam
Reklam
Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reklam Banner

1-99 PVP SERVER Uraz Metin2⭐Yeni Sunucu 22 Ağustos Cuma günü açılıyor⭐1-99 Zor Emek⭐Uzun Soluklu⭐Lycan-Binek-Pet-Kostüm-Simya-Kuşak-Dönüşüm Yok!⭐Eski TR Tipi Görevler

urazmetin2

Tanıdık Yüz
Üye
  • Eski Tarz Atmosfer: Emeğe dayalı bir oyun deneyimi. 1'den 99'a kadar dengeli seviye sistemi ve düşük tecrübe/yang oranlarıyla uzun soluklu, rekabetçi bir yolculuk
  • Sade Oyun Yapısı: Sürgün Mağarası ve sonrası haritaların yer almadığı, Lycan sınıfı ile birlikte Binek, Pet, Kostüm, Simya, Kuşak, Oto Av ve Eşya Dönüşümü gibi sistemlerden arındırılmış; yalnızca dört temel karakterle saf ve öz bir oynanış
  • Görev Yapısı: Metin2’nin özgün yapısında; başlangıçtan itibaren takip edilen ana görev dizisi, çeşitlendirilmiş yan görevler, başlangıç ve ileri seviye biyolog görevleri, seviye bazlı av görevleri ve 1-21 arasında eski usul at görevleriyle tamamen klasik bir düzen
  • Geleneksel Mekanikler: Klasik balık tutma mekaniği, 17-20 arasında ustalaşılabilen ve unutkanlık kitabı ile yönetilebilen beceri sistemi, çiçeklerle süreli iksir ve şebnem üretilebilen ve markaların kaldırıldığı eski şebnem yapısı, orijinal sürümdeki oranlarla geleneksel efsun sistemi
  • Yeni Sistemler: Çevrimdışı Pazar. Ana görev takibi ile kazanılabilen ve ilerleyişe bağlı kullanılabilen Işınlanma Yüzüğü. Kitap, Yükseltme, Taş, Sandık, Efsun ve Çiçek ek envanterleriyle birlikte genişletilmiş 4 envanter sistemi

tanitim_-gif.142322

Zamanın tozlu sayfalarında bir hikaye baştan yazılıyor..
Eski dostlar, yeni maceralar için bir araya geliyor.
O güzel günlerin hatıraları ve unutulmaz anıları.
Eski atmosferiyle Metin2 geri dönüyor.

Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap